Какво ли не е в състояние да спретне измамена съпруга? В такива случаи отмъщението може да бъде доста оригинално и... незаконно. какъвто е случаят с жена от Волгоград.

Жителката на регионалната столица отива на съд за това, че е публикувала в интернет интимни фотографии. На снимките е заснета любовницата на съпруга й, за чиято връзка тя разбрала, след като проинспектирала телефона на мъжа си. 

Откривайки интимните съобщения, излъганата съпруга не вдигнала скандал  на мъжа си, а наместо това записала снимките и създала в интернет страница от името на прелюбодейката, като я представила за много разкрепостено момиче, което предлага на всеки желаещ секс без заплащане.

Собственичката на снимките разбрала, че се е превърнала в мокър сън на десетки мъже в интернет, съвършено случайно, пише Блокнот, цитиран от Блиц. Шокирана, тя се обадила в полицията. В момента излъганата жена ще бъде съдена по параграф "Нарушаване на неприкосновеността на личния живот". Максималното наказание, предвидено от законодателството, е до 2 години лишаване от свобода.