В наши дни всички млади и дори по-малките деца имат мобилни телефони. Родителите харесват идеята, че могат да се свържат с тях винаги, когато пожелаят. Това дете обаче заспа с телефона си и това промени живота му завинаги.

Майката на Оливия Ритер – Карли от Великобритания е от майките, които искат постоянна връзка с детето си и затова му купува мобилен телефон, но не налага правила за ползването му. Така Оливия заспива с телефона в леглото си. На следващата сутрин обаче се събужда с болезнено червено и горящо изгаряне на крака си. Майка й веднага я откарва в болница. 

Според доктора това е изгаряне от телефона и това е трайно нараняване, което изисква операция. 

Оказва се обаче, че телефонът не е виновникът за нейния случай. Топлината, която излъчва телефонът, реагира с мастилото на калъфа му и причинява химическо изгаряне на крака на Оливия. Според лекаря, ако детето беше заспало с телефона до лицето си изгарянето не би могло да се отстрани от кожата. 

След като Карли споделя с други родители преживяното, се оказва, че това не е единичен случай. Затова родители бъдете внимателни с мобилните телефони на децата си!