По време на първа среща с жена мъж от американския щат Тексас бил толкова възмутен, че тя през цялото време си пише с някого по смартфона си, че сега я съди за тази „изневяра”, съобщава местната преса.

37-годишният Брендън Везмър поканил дамата, чието име не се назовава, на среща, като използвал вече стандартния подход на запознанство в интернет. Двамата не намерили друг начин за сближаване освен да отидат на кино, а изборът им бил филмът "Пазителите на Галактиката: Втора част". Обаче смартфонът в джоба на 35-годишното гадже се оказал доста по привлекателен от случващото се на екрана и жената се поддала на изкушението при това с целия възможен плам, който може да предизвика онлайн общуването – тя използвала устройството между 10 и 20 пъти за четвърт час.

Тези действия на обекта на чувствата му не се понравили на ухажора и той помолил жената да престане със скандалните си действия или да напусне салона. В резултат на това дамата просто станала и си излязла от киното, без да има намерение да се върне. Покрусен от неуспеха на свалката и потиснат от мисълта, че парите вложени в билетите за филма са отишли на вятъра, мъжът подал иск срещу жената за 17 долара и 31 цента, които платил за киното, пише monitor.bg

Преди това Брендън се опитал да си получи парите и по съвсем битовия начин – със съобщение в интернет, но ударил на камък, а после направил и още един опит да вземе парите от сестрата на „възлюбената”. Именно по тази причина жената пък смята да подаде ответен иск срещу него за шантаж.