В пресата се появи информация, че жената, която може да е съпричастна към убийството на брата на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, е била заснета от камера за наблюдение. По информация на вестник „Стар” , монтирана в летището на Куапа Лумпур камера за видеонаблюдение е заснела жената, която може да е съпричастна към смъртта на Ким Чон Нам.

„При увеличаване на изображението отчетливо се вижда жена на средна възраст, с азиатска външност, облечена в бял пуловер и къса синя на цвят пола, на рамото ѝ има малка дамска чантичка”, пише изданието. 

По-рано от местната полиция заявиха, че е започнато подробно разследване на гибелта на Ким Чон Нам. От там обещаха да проверят всичките записи от летището.
 
По данни на специалните служби, предполагаемите убийци на Ким Чон Нам с избягали от летището с такси, но все още не са успели да напуснат Малайзия.


 
Също бе съобщено, че братът на свернокорейския лидер е бил отровен от две жени, за които се предполага, че са от Северна Корея. Тази версия не може да се изключва, защото между Северна Корея и Малайзия действа безвизов режим.

Междувременно стана ясно, че тялото на по-големия брат на Ким Чен Ун е доставено в централната болница на Куала Лумпур. Предстои лекарите да извършат аутопсия и да установят точната причина за кончината му. 
 
По информация на местния вестник New Straits Times, аутопсията ще се състои още днес.