Ужасяващо видео на 12-годишно момиче, което се самоубива, се разпространява безпрепятствено в мрежата. От полицията са заявили, че те не могат да направят нищо, за да спрат разпространението на клипа.

Кателин Никол Дейвис от Кедъртаун в американския щат Джорджия се е излъчила във Фейсбук на 30 декември. На живо тя разказала как член на семейството я е изнасилил. След това видеото продължава, като на него се вижда как детето се обесва пред къщата си.  
 
Сега видеото се споделя масово в мрежата. Местните власти обаче казват, че са безсилни, за да го спрат, съобщава Fox 5, цитирани от Блиц. Във вечерта на самоубийството на момичето полицията се е опитала да го спаси, но стражите на реда пристигнали твърде късно. Видеото приключва като момичето виси на дърво пред дома си около 20 минути, докато слънцето залязва, а зад кадър се чува жена, която крещи името на детето.
 
В седмиците след смъртта ѝ, местната полиция е залята от сигнали, дори чак от Великобритания, в които се съобщава за сайта, който споделя видеото със смъртта на момичето.

Ние няма да излъчим това потресаващо видео - заради момичето, близките й и всички наши читатели.