Сръбската разпределителка на Марица (Пловдив) Кристина Чешляр, която бе в основата на успехите на женския волейболен тим на Жълто-сините през сезон 2016-2017, поднови договора си с клуба. Днес тя посети офиса на президента на Марица Илия Динков и двамата си стиснаха ръцете и подписаха за още един сезон.

“Много се радвам, че продължихме договора с взаимно удоволствие и от двете страни”, заяви пред volleymaritza.bg волейболистката. “Марица е най-сериозният отбор, в който съм играла. Работим сериозно, условията са супер, организацията – също. Така че нямам никакви причини да сменям отбора. Искам също пак да кажа, че в Пловдив съм си като вкъщи.”

Кристина Чешляр говори и за своите очаквания от предстоящия сезон, през който Марица ще направи и своето второ участие в Шампионската лига на Европа.

“Очакванията са ми по-високи в сравнение с миналия сезон, специално за Шампионската лига”, сподели тя. “Надявам се, че при жребия ще имаме малко повече късмет от миналата година и че ще можем да постигнем добър резултат. Приоритетът ни е Европа, без да подценявам българското първенство. Благодаря на всички, които вярват в нас, и обещавам, че ще бъдем още по-добри.”