Връзката между българския тенисист Григор Димитров и неговата половинка Никол Шерцингер отново е централна тема в жълтите страници в Англия. Според "Индипендънт" 38-годишната певица е решила да сложи край на отношенията им, след като е видяла снимки на Гришо с бившата му приятелка Мария Шарапова по време на турнира в Мадрид. Григор призна, че поддържа приятелски отношения с руската тенисистка, но между тях няма нищо повече от това. Въпреки всичко Шерцингер се е почувствала наранена от близките отношения между двамата.

Освен това връзката между Димитров и Шерцингер била разклатена от трудното съчетаване на графиците на двамата и твърде редките срещи помежду им. Българинът постоянно пътува по турнири из целия свят. Никол пък разделя времето си между Лондон, Лос Анджелис и Хавай, където живее семейството й. Между другото това се оказа причината и за разрива на Никол с бившото и гадже - пилот от Формула 1 Люис Хамилтън.

Никол е съсипана! Тя мислеше, че може би този път е намерила Избрания, но не се получи, споделя през изданието източник, близък до американската певица.