Два дни преди боксовата галавечер в "Арена Армеец" съперникът на Кубрат Пулев - Кевин Джонсън, даде култово интервю пред Sportal.bg, в което редеше бисер след бисер.

На пресконференцията каза, че си готов да риташ задници тук, решен ли си да нокаутираш нашия боксьор Кубрат Пулев?  

Виждате ли, никога не съм казвал, че ще нокаутирам Кубрат. Казах, че ще го пречупя. Да пречупиш човек означава да го откажеш. Не отивам там за нокаут, аз никога в моята кариера не съм нокаутирал никого. Всичките ми опоненти се пречупиха. И тук той трябва сам да се пречупи. Аз ще вложа всичко физическо, но този човек може да понесе много удари, това вече сме го виждали. Но той ще каже - достатъчно, може да е 5-ият, може да е 10-ият, може да е 12-ият рунд, може срещата да продължи 12-те рунда. Но аз не се стремя към нокаута, през моята кариера аз не съм нокаутирал никого. Но ще го пречупя, за това излизам на ринга, да го пречупя по много стратегически начин.

Вчера също така каза, че искаш български жени, имаше ли успех вече?

Знаете ли, доста добре се справям до момента. Телефонът ми звъни непрестанно, търсят ме във Фейсбук, Инстаграм, имах няколко туита, нещата са добре, но нямам време да излизам с тях. Въпреки че ако отида на дискотека, о, човече, телефонът ми ще прегрее... момент... ало...давам интервю... ще ти звънна след малко. Ето виждате ли, ще й се обадя след малко. Но да, ако мога да отида на дискотека, ще бъда като отвързан, а не трябва и не мога. Трябва да остана фокусиран и отпочинал. Вашите жени са толкова красиви, човече, трудно е да кажеш не. Тези жени са като наркотици.. трудно е да кажеш не.

Чувал съм, че сексът не е много полезен преди голям боксов мач, особено нощта преди мача?

Да, наистина е така, успокоява те. Аз не искам да съм толкова успокоен, на мен ми минава, така, че ще остана стегнат и напрегнат, от колкото супергъвкав реактив, така, че да.. ще бъда готов, ще съм готов. Просто им предай след срещата да бъдат готови за мен, отивам на около светско пътуване и ще взема една специална дама от България в Лондон с мен на срещата между Кличко и Джошуа и след това ще се върна, така че пак ще съм тук.

Кубрат каза, че няма да ти позволи да направиш това?

Той не е президентът на България, аз разговарях лично с президента на България още преди да дойда тук и ми каза да се уверя, че ще бия Кубрат и тогава заедно с него ще изритаме Кубрат от тук... искаш ли да видиш мейла, ето тука на телефона ми е... нещо не свети... друг път ще ви го покажа.

Чувал ли се, че българската публика е много, много шумна?

Това е още по-добре, колкото повече викат за него толкова повече енергия получавам аз, не трябва да викат за мен. Просто енергията... аз ще я открадна, тази енергия ще дойде при мен. Гласовете в залата няма да викат Кевин Джонсън, но тяхната енергия ще дойде при мен, повярвайте ми. Аз ще я открадна. И когато той загуби.. какво ще кажете всички вие. Не сега не ми казвайте нищо, няма да скандирате моето име. Затова по-добре елате на моя страна, защото след това... о вижте вашата колежка там, тя е забавна и ме завлече за това интервю

От вчера си в София успя ли да се насладиш на някакви забележителности тук, някои от гледките на София?

Дали успях да видя забележителности... да. дааа. Имаме едно чудесно момче Майкъл, който е нашият шофьор и когато времето ни позволява ни развежда насам натам. Сега съм доста зает и не мога да видя много, видях някои места. Много искам да се кача горе в планината при снега, знам, че може да наема хеликоптер до там и наистина би ми се искало да стигна до там... но вижте докато привърши това трябва да вечерям да направя една приятна разходка и да се готвя за срещата, утре също е така, знаете тук съм да се бия, трябва да си почивам. Така, че ще трябва да изчакам двубоя на Кличко и да се завърна отново тук. Може даже да направим реванш, след като го бия, но може би, ако съм достатъчно добър ще направим реванш. Той не е приятен човек, честен е. А зависи и от жените. Ако помоли някои момичета да разговят с мен ще му дам реванш, но ако са мъже, дори няма да стане дума за това. Казах им, че трябва жени да разговарят с мен.