Британският боксьор Антъни Джошуа се закани, че ще отвори вратите на ада пред своя съперник Владимир Кличко. Двамата ще се сблъскат тази събота на стадион "Уембли" в очаквания супермач, в който са заложени две от най-престижните титли в тежка категория.


Шансовете са 50 на 50, смята Джошуа. Същото е мнението и на Владимир, но аз съм уверен в себе си. Ще се опитам да анализирам какво ще се опита да направи. След това ще вляза в ритъм. Не съм от хората, които просто нанасят удари. Имам нужда от 3-4 рунда, за да му взема мярката. Когато това се случи, ще отворя вратите на ада пред него.

Можете ли да повярвате? Аз действително съм аутсайдерът този път. Понякога си казвам наум: Влад, това е страхотно, няма какво да губиш, можеш само да спечелиш, сподели бившият световен шампион в тежка категория Владимир Кличко. 41-годишният украинец не се е качвал на ринга от загубата си от Тайсън Фюри в края на 2015-та година, като според букмейкърите фаворит в предстоящия двубой е Джошуа с 18 нокаута в 18 мача в кариерата си.

Българинът Кубрат Пулев ще стане официален претендент за световната титла, ако победи Кевин Джонсън в петък вечер и ще се изправи срещу победителя от мача между Владимир Кличко и Антъни Джошоуа.