Отборите на Черно море и Локомотив (Пловдив) играят при резултат 1:1 в мач от третия плейофен кръг на Първата шестица. Първото попадение реализира Стефан Станчев в 32-ата минута с глава, след центриране от корнер. Минута преди края на първата част Мартин Камбуров изравни. Пламен Крумов центрира отдясно и нападателят, който бе оставен напълно непокрит, насочи с глава кълбото в ъгъла.

Двубоят стартира с опасност пред вратата на гостите. След разбъркване в наказателното поле топката попадна в краката на Иван Коконов, който шутира на сантиметри от страничния стълб, пише sportal.bg. В 41-ата минута "моряците" имаха добра възможност да стигнат до втори гол. Марек Кузма напредна, премина през двама бранители на пловдивчани, но когато стигна до позиция за стрелба загуби равновесие и търколи топката към Илко Пиргов.

Двата тима са с реални шансове за четвъртото място, което в края на сезона може да даде право на участие в бараж за класиране в турнира Лига Европа. Атаката на гостите е бъде водена от Мартин Камбуров, който през седмицата изпусна няколко тренировки, но сега всичко е наред и ще изведе смърфовете с капитанската лента.