„Вълците” от Пловдив се изправят в епична битка със софийските „мечки” и благоевградските „грифони”  в тристранен турнир по американски футбол под тепетата.

Пловдивският отбор по AF - Plovdiv Wolves организира два турнира. Единият от тях се нарича Купа "Седемте хълма" и тази година той ще се осъществи с месец по-рано, поради заинтересоваността на жителите на родния Пловдив. В турнира ще вземат участие и най-добрия отбор в България, и един от най-добрите на Балканите, Sofia Bears, както и Blagoevgrad Griffins.

Турнирът Купа "Седемте хълма" ще се осъществи на Гребна база Пловдив - игрище №5 на 22 април /събота/, като ще започне от 10:30 часа и ще се изпълнят три мача, които да определят финалистите:

10:30 - Plovdiv Wolves vs. Sofia Bears

11:30 - Plovdiv Wolves vs. Blagoevgrad Griffins

12:30 - Sofia Bears vs. Blagoevgrad Griffins

След приключването на тези мачове, от 14:00 часа ще започне финалния мач, който да определи победителя от втори кръг от националния шампионат по американски флаг-футбол. След края на финалния мач ще бъдат връчени наградите на отборите, а най-полезния играч от турнира ще бъде награден с отличието MVP Award. Пловдивските вълци канят всички, имащи интерес към спорта, да присъстват на събитието, за да подкрепят първия и единствен отбор по AF в град Пловдив.