Локомотив (Пловдив) загуби мача от Лудогорец с 0:4 в 1/4-финален сблъсък от турнира за Купата на България. В последните минути двама фенове на Локото нахлуха на терена. Наложи се намесата на полицията.

Марселиньо бе точен с бомбен удар от над 25 метра в 32-ата минута. Вандерсон удвои в 59-ата минута. Две минути по-късно Павел Виданов си отбеляза автогол, след като се опита да пресече центриране на Вандерсон, пише Sportal.bg. Резервата Върджил Мисиджан вкара четвърти гол в 78-ата минута, след като се бе появил на терена само 10 секунди по-рано.

В 5-ата минута топката се удари в ръката на Пламен Крумов, а след това Вандерсон стреля в ръцете на Ел Харуби. Димо Бакалов имаше добра възможност, но Сисиньо изби в корнер. Реферът изненадващо даде аут, а Мартин Камбуров получи жълт картон заради протест.

Кафу също бе санкциониран, след като изрита Марчев.
"Орлите" бяха по-активни, а в 32-ата минута Марселиньо се разписа с хубав изстрел отдалеч. Бразилецът с български паспорт не остави шансове на Ел Харуби. Кампаняро пък с глава удари гредата в 41-ата минута.

В 53-ата минута техничен удар на Марселиньо също срещна гредата. Две минути по-късно Вандерсон излезе сам срещу Ел Харуби, но стражът спаси. Вандерсон все пак удвои в 59-ата минута.