Грозна сцена имаше на мача между „Левски” и ЦСКА от мъжкия волейболен шампионат. В края на втория гейм от агитката на "сините" беше хвърлена бомбичка, пише Gong.bg.

Тя падна на няколко метра от сина на президента на клуба Владо Николов - Симеон. Детето се уплаши и се наложи да бъде успокоявано от баща си.

В крайна сметка бившият диагонал на националния отбор на България го изведе далеч от опасната зона и успя да го успокои.

Иначе отборът на ЦСКА надви този на "Левски" с 3:1 гейма (25:16, 17:25, 25:18, 29:27) пред повече от 5000 зрители в зала „Арена Армеец“. Дългоочакваният двубой предизвика голям интерес сред феновете, които създадоха страхотна атмосфера в залата, а волейболистите на двата тима оправдаха сериозните очаквания към тях.

Лидерите в класирането започнаха със самочувствие и взеха с лекота първата част, след което дръпнаха и в началото на втората, но „сините“ намериха сили да обърнат и да изравнят резултата. Третият гейм вървеше равностойно до един момент, след което „червените“ поеха контрола и стигнаха до успех. В четвърти гейм момчетата на Александър Попов отново имаха добра преднина, като водеха с 21:17, но "Левски" успя да се върне в гейма и да изравни, но в крайна сметка „армейците“ стигнаха до успеха с 29:27 и продължават да водят убедително в класирането.