Звездата на Ман Юнайтед Пол Погба официално е най-скъпият футболист на планетата, защото през лятото "червените дяволи" си осигуриха услугите му срещу умопомрачителните  105 млн. евро. С парите се облажи Ювентус. Откакто се върна Англия обаче Погба живееше в хотел. Скоро обаче франсето ще се нанесе в тузарско имение за 2,9 млн. паунда в областта Чешър, където живеят доста от скъпоплатените футбописти на двата градски съперника в Манчестър. Според написано в таблоида "Сън" получаващият по 290 хиляди паунда на седмица Похгба е успял да спести сериозна сума по сделката за имота.

Пол дълго време настоявал и успял да свали цената от 3,49 млн. паунда на 2,9 млн. Разликата се оказва 600 хиляди паунда, почти колкото футболистът изкарва за две седмици. Халфът на Юнайтед може да изплати новия си дом до края на футболния сезон, докато болшинството британци биха плащали ипотека над 25 години за подобен лукс, пише "Сън" за новата придобивка на Погба.

Тузарското имение се състои от пет спални, всяка с отделна баня, огромна всекидневна, просторна трапезария, вътрешен басейн и стая за игра на билярд.

4163471