Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски заяви, че вече не се притеснява за лиценза на клуба и вярва, че всичко ще е наред, както досега. Бизнесменът коментира и други интересни теми, като започна от инфраструктурата.

Игрищата на базата в Говедарци са готови. Те са две, като през есента ги озеленихме. Сега е затрупана от снега и чакаме да се размразява. Сградата към нея тепърва ще я строим. След шест месеца най-малко ще има развитие за стадиона. Вкарахме документите за концесия в общината и чакаме да се задвижат", сподели Крушарски пред вестник "Тема Спорт".

"Мисля, че на тази тема за лиценза ние сме спокойни. Вече нямаме такива сътресения. Имаме още дългове, но те са само към държавата и сме ги разсрочили. Погасяваме ги. Задължения към играчи, треньори и мениджъри нямаме. Всичко сме разчистили. За тази календарна година не предвиждам увеличение на бюджета", добави босът на черно-белите.

Относно очакванията за пролетния дял в Първа лига и Купата на България той каза:

"Целта е класиране за Европа. И треньорите, и играчите, и ръководството искат това. Вече те взеха да ми говорят за евротурнирите, не аз на тях. Те напъват за Европа". Христо Крушарски сподели любопитно мнение за зимната селекция.

"Чавдар Цветков и Ераносян си говорят нонстоп, аз си се занимавам с моите си неща. Не им се бъркам в работата по селекцията. Надявам се положението да стане по-добро. Да не е по-лошо. Зимата селекция не се прави. Освен да се яде свинско и винско друго не се прави". Босът посети първата тренировка в понеделник.