Животът просто не е честен! В смисъл, за някои е по-честен, отколкото за други. Вземете за пример Кристиано Роналдо - футболна суперзвезда, класира Португалия за финала на европейското първенство в неделя. Един от най-скъпите играчи на планетата за всички времена. И в същото време - страшен сваляч. С всичките тези умопомрачителни мацки, които са минали през леглото му. Роналдо демонстрира добър вкус, когато става дума за жени. Хиляди почитателки мечтаят да бъдат близо поне за миг с четирикратния носител на Златната топка. Португалецът се страхува от тях. Защото се съмнява в намеренията им. Неслучайно не се престраши да има дете по нормалния начин, а просто избра сурогатна майка, която е пазена в дълбока тайна!
"Ако трябва да бъда сериозен, не е лесно да избера правилната жена. Знам, че 50% се интересуват от мен само защото съм известен... това е нормално, не е само при мен. Всички известни хора имат подобни проблеми. Коя е перфектната жена? Да! Търся в жената само невероятно тяло и красота", признава хубавецът.

1. Ирина Шейк
С Кристиано се запознават на снимки за новата колекция бельо на “Армани”. Започват да излизат, но връзката им е под заплаха от самото начало - португалецът изведнъж се сдобива със син, за когото се твърди, че е от сурогатна майка, а Ирина не знае. Въпреки това двамата остават двойка почти пет години. Основната причина за раздялата им вероятно е майката на футболиста - Долорес Авейро. Тя се чувства обидена, че Кристиано и Ирина отиват за Коледа в Дубай, а рускинята след това отказва да присъства на рождения й ден на 31 декември.


2. Парис Хилтън
Колекцията на Кристиано няма как да мине без световна знаменитост, каквато е наследницата на прочутата фамилия! Интересно е, че хищната блондинка опитва да го свали още през 2008 г. на купон в клуб в Лос Анджелис, но португалецът се прави на велик и се врътва. След година и половина в друго заведение той сам отива до масата и черпи нея и сестра й със скъпо шампанско. След две страстни седмици младите се разделят. Според него - заради океана, разделящ Америка и Европа, според нея - заради прекалената му женственост.

3. Рафаела Фико
Италианката, водеща едно от популярните на Апенините телевизионни предавания, нашумява година по-рано, когато обявява за продан девствеността си срещу 1 млн. евро. Явно Роналдо не ги плаща, значи някой е успял преди него.


4. Мерче Ромеро
За първи път футболистът се хваща със сериозно по-възрастна от него. Това е испанската водеща в различни португалски телевизии Мерче Ромеро, която му е кака с цели 9 години. Романтичните им отношения продължават до есента на 2006 г., като паралелно клюкарските списания непрекъснато топят футболиста за краткотрайни забежки с други хубавици.

5. Нереида Гаярдо
Поредната моделка, този път от Испания, за почти половин година става повод за първи път в едно изречение да се появят думите “Кристиано Роналдо” и “сватба”. Интригата се подгрява с круиз по Средиземноморието с луксозна яхта за 10 млн. евро, романтична почивка на остров Сардиния и непрекъснатите пътувания на футболиста до къщата на хубавицата на Майорка. В крайна сметка обаче двамата се разделят - майката на Роналдо не я одобрява като бъдеща майка на внуците си, а излизат и информации, че Нереида го е направила баджанак със Серхио Рамос.