„Челси" постигна 13-ата си поредна победа и вече може да се счита за твърд фаворит за титлата в Англия. "Стоук" се опъна "Стамфорд Бридж", но загуби с 2:4 от лидера. По-голямата новина е, че мениджърът на лондончани Антонио Конте е контузил бедро на тренировка. Гари Кейхил откри за "Челси" в 34-ата мин.

В 46-ата обаче холандецът Бруно Мартинс Инди изравни. Вилиан отново изведе лондончани напред, но Питър Крауч направи 2:2 и сложи край от 56 последователни попадения на чужденци за "Сток". Отново Вилиан и Диего Коща направиха резултата 4:2 за "Челси".

Най-скъпият футболист на света Пол Погба пък спаси празника на "Манчестър Юнайтед" с гол в 86-ата мин, само секунди след като Антони Мартиал успя да изравни резултата срещу "Мидълзбро" на "Олд Трафорд". Ледбитър изведе гостите напред в 67-ата мин, преди да се стигне до невероятни обрат.

 Шампионът "Лестър" записа една от малкото си победи в първенството, като с гол на Слимани спечели с 1:0 над "Уест Хем".

 "Бърнли" разпиля с 4:1 "Съндърланд" у дома, а "Борнемът" влоши съвсем положението в "Суонзи", като спечели с 3:0 като гост. "Уест Бромич" спечели като гост с 2:1 над "Саутхемптън". В петък 19-ия кръг стартира с 2:2 между последния "Хъл" и "Евертън".

TrafficNews.bg