Локомотив Пловдив запазва размера на бюджета си и няма да прави резки промени в него. Това обяви собственикът на клуба Христо Крушарски. Той припомни, че за издръжката на "черно-белите" се изразходват около 2.5 милиона лева на година. 

"Не предвиждаме да се харчат големи суми за скъпи футболисти. Треньорският ни щаб се е насочил към привличането на футболисти, които могат са свършат работа не само сега, а и в перспектива. Не очаквайте да привличаме много играчи, а ще вземем само такива, които биха ни свършили работа", добави още Христо Крушарски. 

Той изрази увереност, че Локомотив Пд ще радва много феновете си и през новия сезон. Очаква се в тима да се завърне Стоян Колев, който ще бъде треньор на вратарите. Отделно от това, от името на клуба Крушарски отправи и коледно пожелание към феновете на тима и гражданите на Пловдив чрез страницата на клуба. 

"Скъпи пловдивчани, скъпи локомотивци, предстоят едни от най-светлите празници в годината. Дните, в които се събираме с нашите близки и роднини и изпълваме със смисъл понятието семейно огнище. В часовете преди Коледа и предстоящата Нова година Ви пожелаваме благоденствие и много здраве за всички, които обичате. 2016-та бе годината на нашия 90 годишен юбилей. През всеки ден и миг от нея, отборът ни водеше борба, така както му е било отредено да го прави в почти вековната си история.

Водеше я рамо до рамо с най-ценния си капитал  публиката на Локомотив. Предстоят нови битки, които убедени сме ще спечелим заедно. Благодарим на всички, свързани с Локомотив Пловдив. Поклон пред ветераните на клуба и адмирации към партньорите ни за коректността и успешната съвместна работа. Пожелаваме Ви една по-щастлива и изпълнена с успехи нова година!", се казва в изявлението на "черно-белите".

Още новини ТУК

TrafficNews.bg