Интересът към голямата звезда на Лудогорец Джонатан Кафу е повече от сериозен. Това призна лично собственикът на разградчани Кирил Домусчиев в специално интервю за Нова. 

Според него, водещи отбори от пет различни силни първенства искат да го имат в състава си и съвсем скоро трябва да стане ясно дали ще има сделка, или бразилецът ще остане и за пролетния поход на отбора в Лига Европа. 

"Ще стане ясно дали ще го продадем в началото на януари, има проявен интерес към него от доста клубове. Има водещи клубове от Англия, Франция, Италия, Русия и Турция, които се интересуват от Кафу", сподели Домусчиев пред Нова Тв.

Той твърди, че скоро в отбора ще дойде и нов нападател, но все още подробности около тази сделка не се разкриват. Според бизнесмена, сделката си заслужава и затова ще бъде реализирана.  Тази сутрин от PlovdivDerby  написаха, че Жоао Пауло е спазарен за Лудогорец, а Домусчиев явно намекна за тази сделка.

"Ще подсилим нашата нападателна мощ и вариативност още повече. Това го правим, защото сделката е изгодна. В крайна сметка, много пари за селекция няма да хвърлим, предвид факта, че още нямаме оферти за наши играчи, които считаме за подходящи", сподели Домусчиев.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg