С уникален подарък се сдоби първата внучка на футболната легенда Христо Стоичков - Миа. Момиченцето е само на два месеца и половина, но вече има своя собствена фланелка на "Барселона", подписана специално от най-големите звезди на отбора Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес отпред и с нейното име на гърба - Миа Кристина.

 

Щастливата майка Михаела Стоичкова специално благодари на тримата футболисти в социалните мрежи инстаграм и фейсбук, но от нейния пост не става напълно ясно дали този подарък за дъщеря й е иницииран лично от тях , или е изненада от гордия дядо на Миа.

С фланелката на "Барселона" и своя прославен номер 8 Стоичков е имал безброй паметни триумфи на терена, за което и днес се ползва с респекта на всички играчи на испанския гранд.

Любопитно е, че внучката му носи неговата знаменита фамилия веднага след името на баща си, като цялото й име е Миа Кристина Айкут Стоичков.

Михаела и нейната половинка Айкут Рамадан станаха родители в края на септември в медицинския център "Маунт Синай" на брега на океана в Маями.

Оттогава тяхната наследница не спира да се радва на неизчерпаемо внимание и любов от цялото си семейство. В грижите активно помага нейната баба и съпруга на Стоичков - Мариана.

"Майчинството е най-великото нещо и най-голямото тайнство, през което може да премине една жена. Няма сила по-голяма от тази на майката и няма връзка по-силна от тази между дете и майка", споделя Мика във фейсбук.

Дъщерята на Камата каза "да" на своя избраник само няколко месеца преди дъщеря им да се появи на бял свят. Двамата си размениха брачните халки в много тесен кръг на 22 юли в Маями.

Церемонията бе далеч от всякаква помпозност, като булката носеше съвсем семпла къса лятна черна рокля и ниски сандали, а стилът на младоженеца бе подобен - къси панталони, риза и папийонка.

Сватбата се случи малко след като двамата отпразнуваха рождените си дни - тя стана на 28 години, а малко преди това той отбеляза 32 г.

Айкут е българин от турски произход, а семейството му емигрира от Шумен в САЩ, когато той е дете.

Говори се, че срещата между двамата се случва с помощта на самия Христо Стоичков.

TrafficNews.bg