Отборите на Нефтохимик (Бургас) и Ботев (Пловдив) играят при резултат 3:0 в първи двубой от 18-ия кръг в Първа професионална лига. Попаденията за "шейховете" реализираха Любомир Божинов, който изпълни по перфектен начин пряк-свободен удар в 13-ата минута, и Николай Дюлгеров, който се разписа с глава след центриране от ъглов удар в 38-ата минута, пише спортал. Две минути преди края на първата част бившият любимец на "жълто-черните" фенове Мариян Огнянов наказа доскорошните си съотборници.

Домакините на стадион "Лазур" ще направят пореден опит да спрат пропадането си и да изпълзят от дупката, в която се намират. Бургазлии заемат предпоследното, 13-то място в класирането и са в серия от 4 поредни мача без победа и 3 поредни загуби. 

Сега "шейховете" се надяват тази неприятна серия да бъде прекъсната и да се види някакъв лъч светлина в края на тунела. От другата страна обаче е съставът на "жълто-черните", който е в приповдигнато настроение, след като сложи край на своята "черна" серия с победата 2:1 над Верея в последния кръг.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg