Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски май се превръща в новия Александър Томов-Лупи - много обещания, грандиозни приказки и накрая спукан балон.

Финансовата криза на Лаута изобщо не е разреше­на, а футболистите още не са получили и стотинка от дъл­жимите им заплати. Чаканите възнаграждения са 3 - от февру­ари до април включително. А скоро става изускуема и запла­та за май. До вчера в 18:00 ча­са играчите не бяха получили нито лев.

Затова и не е никак изненад­ващо, че стартът на лятната подготовка е под сериозна въпросителна. Първото събиране на отбора е насрочено за 15 юни, а на 18-и би трябвало иг­рачите да пътуват за лагер в Боровец.

Ако и дотогава няма никакви плащания обаче, изглежда много вероятно футбо­листите да бойкотират под­готовката и да откажат да стартират. Това поставя от­бора пред заплахата от пълен разпад.

Как ще се развие финансова­та криза на Лаута, само Хрис­то Крушарски е способен да ка­же. Но е време да го направи яс­но и категорично, а не със слад­ки приказки и обещания. На та­кива се наслушахме по време­то на Лупи в ЦСКА...

Източник: вестник „Тема Спорт“