Изгубеното куче порода джак ръсел в пловдивския район "Северен" беше върнато на стопанина му. Това се случи час след като TrafficNews.bg публикува информацията за четириногото, забелязано край река Марица. Животното се скитало на булеварда от северната страна, до моста на Герджика. 

След разпространяването на снимките в 21.15 часа тази вечер, добри хора са разпознали кучето и сигнализирали на стопанина. 

"Фо вече си е вкъщи :) Благодарим на всички за споделянията и обажданията също и на trafficnews за публикацията. Да сте живи и здрави!", написа до редакцията собственикът на кучето Тодор Станчев. 

За разлика от екипа ни, който винаги поверява информациите, които публикува и го прави навреме, колеги от други медии побързаха да не останат по-назад, както се случва ежедневно.

Два часа, след като публикувахме статията и час, след като кучето вече си беше вкъщи, те решиха да качат първата новина по темата. 

Същите тези "колеги", които се "борят" с фалшиви новини, ежедневно генерират такива. Не е случайно, че TrafficNews.bg от половин година насам всеки месец е на челни позиции в класацията за най-посещаваните информационни сайтове.

Припомняме, че TrafficNews.bg води с над 100 хиляди уникални посещения другите два сайта под тепетата. След нас се намират както Пловдив 24 с неговите 286 425 посещения, така и онлайн изданието на Марица, което е с 268 267 посещения.  За последния месец медията ни е има  391 771 реални потребители, което я поставя на върха като най-четения пловдивски сайт през месец май 2017 г. Това сочат резултатите от месечната статистика на „Гемиус” – най-престижната онлайн аналитична агенция у нас.