Жена е била заклещена от два автомобила на паркинга на Лидл на булевард „Източен”. Това сигнализира самата тя до редакцията на TrafficNews.bg.

Пловдивчанката паркирала автомобила си Хюндай в свободната клетка пред търговския обект. До нея спряла служебна баничарка, която е извън очертанията на паркинга. При забележката, че това не е място за спиране, дамата получила злобен поглед и думите: „Това не е мой проблем” .

Потресена от отговора, тя влязла да пазарува. Докато е в Лидл обаче, друг водач спира перпендикулярно на нея. Мъжът най-спокойно се отправил в неизвестна посока, оставяйки в това положение колата си.

След пазара пловдивчанката буквално се озовала в плен на возилата от четирите й страни.

„Повече от 15 минути издирвах шофьора”, коментира читателката ни. След дълго чакане шофьорът пред нея се появил и без да каже дори едно „Сажалявам”, се качил на возилото си и си потеглил.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.