Благодарение на вас, читателите на TrafficNews.bg, сумата, необходима за Демир, е събрана. Момчето имаше нужда от скъпоструващ вертикализатор – устройство, което е в състояние да задържи тялото му в абсолютно изправено положение в продължение на поне един час дневно, с цел подобрение работата на мозъка, както и да улесни работата по придвижването му. 

В неделя цялата сума от 9800 лева е била дарена от щедри анонимни дарители! Една от основните цели е постигната, но дарителската кампания ще продължи.

Акцентът й ще бъде върху това да се осигурят така нужните средства за жизненоважните лекарства, двигателна и сензорна рехабилитация, грижа и консумативи.

Благодарение на вашата подкрепа Демир разполага в момента с 1800 лева, които ще му стигнат за около един месец.

Демир пострада след тежка катастрофа на Кукленско шосе с мотора си.

Сега Демир е в будна кома. След дълъг престой в болницата и редица инфекции, момчето все още не се е събудило. Младият пловдивчанин има нужда от 24-часова грижа. Родителите му са напуснали работа, за да се грижат за него. 

Нека да дадем спокойствие, качествена грижа и лечение на Демир, докато се събуди!

„Благодарни сме на всеки един от вас, който се свърза с нас, за да помогне, да дари или да сподели Каузата на Демир! Всеки един от вас помага на Демир в пътя му към Събуждането и нормален, пълноценен живот!”, споделят близките на момчето.

BAN: BG18 UNCR70 0015 2222 5208 

BIC: UNCRBGSF 

Уникредит Булбанк 

Титуляр: Тотю Демирев Василев