Много от нас обичат да се шегуват, да се веселят или да… послъжат някого. Но в един ден от годината това е задължително за всички. Разбира се, става дума за 1 април – Деня на шегата.

На този ден повече от всякога смехът е не само добро настроение, той е източник на здраве и оптимизъм. Не пропускайте да се посмеете от сърце! А ние знаем как и къде: точно на 1 април, от 13 часа на партера на Мол Марково тепе в Пловдив. Това е мястото, където освен вас и стените ще се разтресат от смях. Защото гост на мола ще е Краси Радков!

За всички любители на хумора и шегата един от най-големите комедийни актьори в България е подготвил специален репертоар от най-добрите си скечове, шеги, закачки и… песни. Известен с уникалните си превъплъщения, той няма начин да не ви накара да забравите ежедневните си неволи, притеснения и проблеми. И да се скъсате от смях!

Е, вероятно и ще ви послъже малко, но… дори и да станете за смях - няма лошо. Нали смехът е здраве! Пък и на 1 април да се позабавляваш на чужд гръб, си е направо задължително. Но в едно сме сигурни – няма лъжа, няма измама - специалният гост на Мол Марково тепе ще дойде в Пловдив, зареден с толкова искрящ смях, че няма как да не го предаде на гостите на търговския център.

Входът за всички любители на хумора и шегата е свободен.