Близо година и половина след невероятното предложение за брак в центъра на Пловдив, Теодора и Юлиян вече са семейство. С пищна церемония и много приятели те си казаха заветното "ДА" в града под тепетата. Те споделят, че са готови отново да преминат през всичко и пак да изживеят емоцията от предложението и на сватбените ритуали.

През месец ноември 2014 година пловдивчанката Теодора Кидикова получи нестандартно предложение за брак. Нейният приятел Юлиян Василев й предложи посредата на Главната улица в Пловдив. За целта той беше събрал едни от най-добрите приятели на момичето и беше подбрал специална романтична музика.

Два месеца преди това младежът подготвя изненадата. Обръща се за съдействие към негова приятелка, която е хореограф към танцова школа.

Влюбената двойка се запознават случайно на парти чрез сестрата на Теди. От тогава те са неразделни, дори са предприели сериозната крачка да живеят заедно. Въпреки кратката си връзка, влюбеният младеж разбира, че тя е жената, с която иска да прекара живота си.

Ексклузивния разказ на двамата влюбени - вижте ТУК

Вижте невероятното предложение на Юлиян: