Плащаш, за да влезеш в улица, а тя не е почистена от сняг. За абсурдната ситуация ни сигнализира читателка на TrafficNews.bg.

В четвъртък, 19 януари, тя е сигнализирала Общината, че улица „Ясна поляна” зад Спортното не е почистена. Жената обясни, че на улицата има бариера и се плащат по 2 лева вход, за да се влезе в нея. Улицата води до всяка зала за тренировки и по нея всяка сутрин и вечер родители карат децата си. Поне когато е почистена и минаването е възможно.

„Цял ден получавах от Общината, че улицата ще бъде почистена, но вечерта, отивайки пак към залата за баскетбол, в която децата тренират до по-късно, улицата беше още по-зле. Пазачът на бариерата ми каза, че не е виждал снегорин”, разказва жената.

Днес тя е получила обаждане от Общината, че предстои улицата да бъде изчистена в рамките на днешния ден. Тя обаче довечера отново ще мине оттам, за да провери. Със спирането на снега, изглежда, дойде време да бъдат почистени не само главните булеварди, но и малките улици. За съжаление, чак когато снегът вече започна и сам да се топи.