Делото срещу три от най-прочутите врачки от клана Събеви започна отначало заради грешка в обвинителния акт, въпреки че стартира преди една година. Известните ТВ гадателки ходжа Лили, ходжа Надя и ходжа Гюлмаз бяха арестувани през юли 2013 година. Трите практикуват от години, прибират пари от хора от цялата страна, купуват си ефирно време в телевизии, за да рекламират услугите си. Жените работят необезпокоявани до момента, в който не прецакват жестоко две семейства от Раковски.

През зимата на 2013 година разтревожена жена търси за помощ ходжа Лили, тъй като племенникът й е болен. Чува ужасната новина, че на момчето е направена черна магия, чието разваляне ще струва 820 лева.  Следват  странни ритуали, чиято цел е да наплашат и още повече да стресират разтревожената жена.  

Ходжата вкарала цял арсенал от муски, шишета със странни течности, молитви на непознат език. Също така пратила жената да прочете арабска молитва в полунощ на гробищата.  За да „помогне” на жената, поискала да врачува на цялото семейно имане и поискала пари и злато. Наивната жена събрала всичко в една чанта и го занесла.   След това врачката поискала още 20 бона, „за да не умре момчето”, като обещала след ритуала да ги върне. Жената оставила всичко на ходжата и зачакала благоприятната развръзка.

На следващия ден баячката й се обадила и й казала: ”Заедно с ходжа Надя и Гюлмаз се борим с духове за живота на племенника, парите и златото са заровени в гроб, ще трябва да ги жертвате”.

Семейството от Раковски  губи 34 000 лева в пари и златни бижута. Те обаче не са единствените жертви. Измамените са много, от цялата страна. 

Ходжите продължават да работят, докато самите те не се хващат на въдицата, заложена им от репортер. Лиляна и Надя са арестувани в пловдивския хотел "Новиз".