Разследването за убийството на Татяна Стоянова е удължено с нови 2 месеца до месец март, съобщиха от софийска градска прокуратура. Стоянова, която беше шеф на кабинета на кмета на Пазарджик, бе убита с 5 куршума пред гаражи си на 12 януари 2015 година.

До момента от убиеца и обаче няма и следа.

Дни след показният разстрел по разпореждане на гл. прокурор Сотир Цацаров разследването за убийството бе прехвърлено от Пазарджик в София. Като мотив за поредното удължаване на разследването от държавното обвинение посочиха необходимостта от допълнителни процесуално-следствени действия, без да уточняват за какво конкретно става въпрос.

В рамките на проведените до момента следствени мероприятия е приключило изготвянето на всички назначени по случая експертизи. Разпитани са и десетки свидетели. Няма обаче задържани лица, или повдигнато обвинение към някого за съпричастност към убийството.

Преди дни в Пазарджик вътрешният министър в оставка Румяна Бъчварова заяви, че няма представа има ли развитие в разследването за убийството на Татяна Стоянова.