Рекордът падна! Фризьорката Ваня Иванова направи същинско чудо, след като направи 330 прически за осем часа. Сега остава да изчака решението на рекордите на Гинес, за да стане ясно дали тя е успяла да направи върхово постижение за "Най-много вдигнати коси за 8 часа". По всичко изглежда, че това е така. Ваня трябваше да направи 305 официални прически, а мина тази цифра с още 25.

Осемте часа не бяха лесни - Ваня не е пила вода, не е яла, не е ходила до тоалетната, всичко в името на успеха, съобщи репортер на TrafficNews.bg. Но ето, че успехът вече е налице. 

Десетки хора я подкрепяха в начинанието в спортната зала "Васил Левски" в Пазарджик. Момичета и жени доброволки чакаха своя ред за прическа с надежда да помогнат на Ваня да влезе в историята. Подкрепа на фризьорката в сбъдването на мечтата й оказаха многобройните ученички от Икономическия техникум в Пазарджик, чиито коси бяха оформени в кок, както и всички останали доброволки, Община Пазарджик и стилистите на Christian of Roma, фирмата, притежаваща най-мащабната мрежа от търговски представители и дистрибутори за фризьорски и козметични салони в България.

"Супер щастлива съм! Много благодаря за подкрепата на всички! За мен това е едно истинско постижение. Не съм се съмнявала в способностите си. Тренирала съм 6 месеца, за да направя това", заяви щастливата Ваня. "Нямаше да бъде възможно това нещо без всички тези хора зад гърба ми", допълни рекордьорката.

Вижте ВИДЕО и СНИМКИ от събитието:

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg