Водач на черен Опел комби се движи в лява лента в насрещното движение на бул.”Христо Ботев”, посока Централна гара, непосредствено между Стоматологичния факултет и бензиностанцията, видя читател на TrafficNews.bg.

„Движех се в посока Коматевския възел и карах бавно, прибирайки се към дома ми, когато изведнъж всички коли пред мен внезапно спряха и трябваше да набия спирачки. Помислих си, че е катастрофа, но се оказа, че луд кара в насрещното и то в лявата лента. За щастие автомобилът беше с пуснати фарове, в противен случай не ми се мисли какво щеше да се случи. Вероятно човекът зад волана на Опела усети, че нещо не е както трябва и леко и внимателно направи обратен, точно зад мен и продължи в правилната за движението посока. 

Това се случва в събота срещу неделя, около 1 часа след полунощ. Предполагам, че става въпрос или за човек, който не живее в града и се е объркал, или за притеснително неадекватен шофьор, който застрашава здравето и живота на всички  ни. Не успях да видя добре дали е мъж или жена, тъй като всичко стана много бързо”, пише читателят ни, като ни изпраща две снимки, които е направил в последния момент .

На едната се виждат фаровете на шофьора, който се движи в лява лента в насрещното движение.

А на другата снимка - самата кола, макар и малко размазана.

ОЩЕ НЕРЕДНОСТИ НА ПЪТЯ четете ТУК! 

ОЩЕ НОВИНИ ТУК! 

TrafficNews.bg.