Двама попаднаха в полицейския арест за притежание на наркотици. Около 2 часа във вторник, на бул. “Пещерско шосе” в Пловдив,полицаи  проверили  20-годишен младеж от града. При последвал обиск от него били иззети 0,866 грама марихуана и 0,161 грама амфетамин. Извършителят е отведен за едно денонощие в районното управление. В неделя същата мярка била взета спрямо 29-годишен от Хасково, който бил хванат да носи пакетче с хероин и две таблетки ривотрил. 

Междувременно дрогиран водач бе заловен на главен път Пловдив – Карлово, в района на село Труд. Около 16.10 часа вчера екип на районното управление спрял за проверка лек автомобил “Фолксваген”. Служителите се усъмнили в поведението на 32-годишния водач от Асеновград и го тествали с апарат за употреба на наркотици, който реагирал положително. С полицейска заповед мъжът е задържан за срок до 24 часа, образувано е бързо производство.

Същия ден в полицията в Асеновград попаднал 69-годишен от село Кадиево, който бил седнал зад волана на лек автомобил “Форд” под въздействието на алкохол – 1,74 промила