Автобус от градския транспорт на Пловдив събра погледите, след като се нареди до лъскавите коли и джипове, чакащи за влизане на паркинга на хотел Тримонциум. От автобуса, облепен с надписи "12" се изсипа цял клас абитуриенти от Професионалната гимназия по битова електроника в града. Момчетата от 12 "А" клас разказаха, че идеята е била обща. С автобуса те не само бяха на едно място си спестиха и дългото чакане заради изреждащите се един след друг автомобили.

Ученици от четири гимназии празнуват абитуриентския си бал в Тримонциум днес. Освен Малчика, там са и Професионалната гимназия по облекло "Ана Май", както и ученици от гимназиите в Раковски и Садово. Черното и червеното са предпочитаните цветове за рокли сред младите дами. Изчистените модели, които да могат да се носят и по-нататък в житейския им път, са рядко срещани. Отново се залага на елегантни, но по-лъскави рокли. При момчетата преобладават костюми в класическите черно и тъмносиньо, а някои младежи са заложили и на бордо.

Освен шокиралия всички автобус, внимание привлякоха и още някои интересни решения за превоз на бала. Момиче пристигна с файтон, а друг абитуриент бе докаран от стар модел опел. Разбира се, балът не мина без джипове, нови автомобили и въртене на гуми на мотори. Най-важно обаче остава настроението на абитуриентите, което беше на ниво.

 

 Ето как абитуриенти газиха във вода до Панаира в Пловдив - вижте във видеото на ТРАФИК ТВ: