Внезапният, отчаян, бърз секс на кухненската маса може да бъде страхотен, но най-добрият секс все още включва интимност с партньора.

За постигането на тази хармония, използвай тези пет елемента, които ще ви накарат да се чувствате по-близки един с друг!

„Духовна мисионерска“- Тази позиция е много удобна, защото не изисква толкова много усилия. Само нежни докосвания, галене по гърба или преплитане на краката. Може даже да се държите за ръце. Плюс дългите целувки и галенето на зърната с език ще накарат тялото ти буквално да източва окситоцин.

„Любвеобилни лъжички“ - Позицията "настрани" е изключително мек и интимен начин да получиш удоволствие, както и допринася за дълги ласки. Притискайки се един към друг, той прониква отзад и можете да се отдадете на приятна, дълга и страстна прегръдка, наслаждавайки се на докосването.

“Пролетна нощ“- Устройте си „нощ без оргазъм“. Отдайте се на сексуални преживявания цяла нощ, като правите почивки, за да се разхладите и да съберете сили, започнете с целувки и чак след това да се стигне до проникване. Цяла нощ ще прекарате на границата между съня и сексуалното желание, а на сутринта няма да имете търпение да се възползвате един от друг, за да достигнете екстаза заедно.

"Широко отворени очи“- Опитайте древните тантрически методи, за да постигнеш максимална близост с твоя партнер. Седнете един срещу друг и положете краката си, така че да се докосват. Без да прекъсвате зрителния контакт започнете бавно да се докосвате, като слизате все по-ниско. След това започни да се приближаваш към него, докато не се окажеш върху него, докосвайки главичката на пениса му.

„В очакване на оргазма“- От поза „лъжички“ обърни гръб и повдигни крака над неговите. В това положение едва ли ще бъде в състояние да получи оргазъм, но ще бъде постоянно на ръба. И между другото, така определено ще прекарате в леглото много по-дълго време, без да спрете да се наслаждавате един на друг.

TrafficNews.bg