Шофьор на фолксваген реши, че щом кара "колата на народа", може и да паркира по народному. Т.е. където му видят очите. В случая за паркомясто водачът на колата е избрал сенчест тротоар. Снимка на нарушението му ни изпрати бдителен читател на TrafficNews.bg.

Той определя паркиралия на пешеходната пътека водач като "супер нагъл". Автомобилът е паркиран до улица "Съединение" в ЖР Тракия в Пловдив. Както се вижда, по самата улица има доста на брой паркирани автомобили. Дали заради липса на място или просто защото му се е сторило по-широко, но шофьорът на фолксвагена е решил да го скрие под сянката на дръвчетата върху плочките за пешеходци.

Неравностите по плочките личат, като качването и минаването на автомобили по тях най-вероятно са причините за това. Искаме хубави тротоари, но не правим нищо, за да ги пазим. 

По-неприятното е, че водачът не е бил санкциониран. Покрай паркираната кола минала патрулка, която обаче изобщо не спряла, съобщава нашият читател. Точно това, според него, е причината шофьорите да паркират така - "никой не им казва нищо".

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg