За нежния и грижовен Рак само една секс поза е истински важна – гушкането. Раците са шампиони по „лъжички“, сладкото дълго гушкане и нежните милувки.

Като говорим за нежност и грижовност, възможно е да се събудиш с трохи от шоколадови бисквити между бедрата. Понякога обичаш да ядеш в леглото, направо от тялото на партньора си.

Рак в екстаз е Ракът, който ближе сметана и шоколад от нечий корем или от своя собствен. Този знак управлява стомаха и гърдите и тези части на тялото трябва да са неразривна част от цялостното сексуално изживяване, което само по себе си е петстепенно меню в четиризвезден ресторант.

Преди да стигнете до фазата с трохите в леглото, има фаза на ухажването, която за Раците, обсебени от сигурността, може да се проточи. Хората от тази зодия не скачат лесно в леглото. Те са емоционален воден знак и са склонни да слушат интуицията си, преди да слушат гениталиите си.

Дори да сте се свалили в Тиндър, първо трябва да има храна – кафе или питие няма да свършат работа. Вземете си дюнер или баничка, ако не искате нищо формално, но трябва да ядете нещо.

Ако нещата изглежда поемат в правилната посока, можете да започнете с натискане и после да продължите с ... още натискане. През цялото това време Раците ще измерват и оценяват душата на потенциалното си гадже, преди да си споделят тялото. Истината е, че Раците имат майчински проблеми, а някои са особено умели в целуването. Правят го бавно и страстно и изследват всеки ъгъл на устата на партньора си.

Но да се върнем на темата с гърдите. Раците обичат да стигат до втора база на първата среща и обичат хапането на зърна. Раци, не се притеснявайте да кажете на партньора си, че това ви е любимия вид форплей. Те обичат и да гледат гърди, така че не им се обиждайте, ако само там ви зяпат.

Друга прекрасна черта на Раците е, че те обичат малко повече плът. Пищните извивки им харесват. Те никога няма да ви кажат да минете на диета. Даже напротив – ще ви угоят като гъска, за да имат повече за обичане.

Раците са луди на тема дом. Обикновено са собственици, но могат да живеят и в дома на партньора си. Идеалната среща с Рак започва с домашно приготвена храна и секс за десерт. После истински десерт (в леглото), после секс за закуска и истинска закуска (в леглото), малко спане и още секс. И така, цикълът се повтаря, докато храната свърши и някой трябва да иде до магазина за още.

Ракът е знакът, асоцииран с майчинството и майките и полът няма значение. Раците се грижат за партньорите си като родни майки, та понякога чак ги задушават. Раците правят супа, молят да им се обадиш, че си се прибрал/-а у дома благополучно и се занимават с дребни ремонти из къщата. Освен това, редовно питат дали си добре по време на секс.

Сигурността е върховна цел за Раците, но не защото са несигурни. Те знаят колко са склонни да отдадат на една връзка и искат да са сигурни, че партньорът им е готов на същото.

Раците са управлявани от Луната и имат репутация, че си променят настроенията и са мрачни. Те улавят чуждите емоции и трябва да полагат усилия, за да не ги приемат като свои. Лекът за рачешката тъга е малко лунна светлина. Сексът навън на пълнолуние е невероятно изживяване.

Ето и петте идеални пози за Раците:

1. Мисионерската. Лице в лице, сърце до сърце, гърди до гърди, стомах до стомах. Ракът, който може да те гледа в очите, докато правите секс, е един много щастлив Рак.

2. Вулгарният термин е „чукане в циците“, но нека го наречем секс в гърдите. Ползването на лубрикант го прави още по-хубаво и който и да е може да е отгоре.

3. Лъжички (с проникване). Близост, свързаност и гушкане. Тази романтична поза е любимата на Раците. Обичат я и отпред и отзад. С ръце на гърдите или корема. Чист екстаз.

4. Орален секс. Стига да има десерт за Рака, той/тя ще е напълно доволен/-а

5. 69. Най-очевидната рачешка секс поза е 69 – поради две важни причини. Първо, тя имитира символа на зодията Рак. Второ (и по-важно), включва ядене.

TrafficNews.bg