На 24 август Луната в Телец образува поетапно благоприятни аспекти с Венера, Юпитер и Меркурий в Дева. Този ден е много благоприятен за обучение, за участие в конкурси, за уреждане на документи и подписване на договори, за работещите във финансовите и в творческите сфери, за интелектуалците. Най-успешен се очертава за родените под знаците и предимно през третата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната в Телец е по-дисхармонично разположена към Слънцето на родените главно през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада.

Сама по себе си Луната образува само благоприятни мажорни аспекти с другите планети, но на този ден Марс вече е достигнал точният съвпад със Сатурн в Стрелец и с неподвижната звезда Антарес от съзвездието Скорпион, който ще бъде активен и на 25-ти, а Луната ще бъде във фаза Последна четвърт. Антарес е звезда със зловредно влияние и винаги при точни аспекти с планети носи сериозни трусове и неприятни събития в мунданен план.

За тях даваме информация от дни насам. Повишава се опасността от тежки инциденти и атентати (дори срещу политическа фигура), от природни катаклизми, експлозии и срутване на земни пластове (включително в мина) и т.н. Марс и Сатурн допълнително са в неблагоприятен аспект с Нептун, което може да повиши сериозно градуса на напрежението с емигранти по границите, да има инциденти с плавателни съдове, отравяния с газове и екологични замърсявания, разпространение на инфекции. От 22:38 часа българско време на 24 август до 02:40 на 25 август Луната е „без курс“, т.е. в този интервал от часове тя не образува мажорни аспекти с останалите планети. Препоръчително е да бъдем на безопасно място и да не предприемаме рисковани действия в нощните часове.

На 24 август не се препоръчват операции на гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, вадене на сливици. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на ендокринни заболявания. Не прекалявайте с количеството, със сладките и тестени храни. През следващите два дни е добре храната ни да е с повишено съдържание на натриев сулфат, витамини А и Е. Препоръчително е да се пие повече вода, когато Луната е в земен знак.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg