Близнаците са най-малко скучната зодия и във, и извън леглото. Единственият проблем е, че лесно им омръзват любовниците, дори и най-талантливите, усърдните и експерименталните. Трябва да полагаш големи усилия, за да им е интересно. А ако си зодия Близнаци, трябва постоянно да търсиш нови начини да обичаш и да бъдеш обичана.

Близнаците са интелектуална и разговорлива зодия и искат да бъдат ухажвани с думи. Те също ще те ухажват така и ще ти пращат остроумни съобщения, докато не си свалиш дрехите.

Ако гаджето ти е Близнаци, „нещо ново“ ще се превърне в девиз на живота ти. Ролите са една от любимите им игри, защото така се превръщат в нов човек. Единственият случай, в който Близнаците няма да искат да правят секс, е когато четат или свалят някаква информация.

Тази зодия е известна с това, че умее да превърне всичко, включително и секса, в невероятна игра на думи, която вероятно ще спечели. Близнаците на практика могат да ти докарат оргазъм само с приказки, без изобщо да те докоснат. Страхотни лингвисти са.

Имайки предвид страхотните им комуникационни умения, Близнаците са всепризнатите майстори на секстинга. Те умеят да го превърнат във висше изкуство, изпълнено с толкова много еротичен заряд, че е на практика форплей. Мъжете Близнаци умеят да пращат секси послания само с думи, без снимки на пениси! Това е толкова освежаващо, че могат да започнат да пишат еротични романи.

Имай предвид, че Близнаците може да се задоволят напълно само със секстинг и нищо повече. Ако се запознаеш с Близнаци в Тиндър и размяната на съобщения стане много секси още преди да сте се срещнали, може и въобще да не се срещнете лично, защото за тях секстингът е вид консумация.

Ако все пак стигнете до леглото, най-добре да обичаш мръсните приказки, защото с Близнаците диалогът продължава и по време на действията, и ако искаш да им задържиш интереса, трябва да си говориш с тях.

Обикновената мисионерска поза няма да ги задоволи и ще я промените доста. Те обичат пози, които включват ръцете. Например облегнати на стената с ръце над главата ти, вързани за леглото или нежни целувки по пръстите.

Ако си Близнаци или се срещаш с човек от тази зодия, пробвай тези пози:

1. Носене на ръце. Те обичат пози, които включват ръцете. Например облегнати на стената с ръце над главата ти, вързани за леглото или нежни целувки по пръстите. 

2. Зайче. Бъди издържливa и то много! Тъкмо, когато си мислиш, че си свършила с единия близнак, другиятпоказва, че е готов за нова сесия!

3. Балерина. Ако гаджето ти е Близнаци, „нещо ново“ ще се превърне в девиз на живота ти. Ролите са една от любимите им игри, защото така се превръщат в нов човек.

4. С ръце. Докато те докосва долу, със сигурност ще ти говори мръсни приказки! Тази зодия е известна с това, че умее да превърне всичко, включително и секса, в невероятна игра на думи, която вероятно ще спечели. Близнаците на практика могат да ти докарат оргазъм само с приказки, без изобщо да те докоснат.

5. Изправена мисионерска. Близнаците обичат разнообразието, така че времето, прекарано с тях, ще бъде експериментално, особено в позите. Обикновената мисионерска поза няма да ги задоволи и ще я промените доста.

Бонус секс съвети за Близнаци

Близнаците са най-устатата зодия и обичат да използват устата си по всички възможни начини. Целуват се страхотно и разнообразно и са много добри в оралния секс. Имай предвид, че си променят мнението бързо и може да забравят да довършат започнатото, така че ги подсещай.

Близнаците добре командват дробовете си, така че тантрическите техники с дишане са чудесен начин да укрепите интимността.

Близнаците са склонни да се отнасят в мисли и да анализират прекалено, така че трябва да ги връщаш в реалността.

Не забравяй, че обичат разнообразието не само в секса, а въобще. Обичат да шарят с поглед, но ти не го приемай лично, а им покажи, че и ти умееш да гледаш чуждото. Така интригата между вас ще се запази дълго.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg