Искате да спечелите на 100% вниманието на един мъж? Тогава просто останете без дрехи пред него. Промяната е осезаема и той е вторачил поглед във вас като диво животно. Какво си мисли ли? Вариантите са много и всички са във ваша полза.

Нека да надникнем в главата му:

„Дръж се нормално!“

Мъжете са визуални същества и обичат с очите. Тялото им също реагира на визуална стимулация и когато зениците се разширят, топлина обхване тялото им и ерекцията напира да пробие бельото им, те забравят ума и дума. Нормално е, кръвта от мозъка е слязла в друго място. В този момент им трябва сериозен самоконтрол, за да не започнат да пелтечат глупости или да се нахвърлят на изкушението срещу тях.

Най-накрая мога да я зяпам спокойно“

Мъжете обичат да гледат, но се крият, за да не бъдат хванати. Въображението им работи на максимум във фитнеса, на плажа и къде ли още не. И когато дрехите паднат, цивилизованото поведение вече не е приоритет. Сега те имат „поканата“ да се насладят на гледката без срам и притеснение.

„Иска ми се да знаех какво очаква да направя“

Първоначалният шок е изместен от желание за действие. За да остане гола пред вас, тя очаква да направите нещо.

„По дяволите, аз съм късметлия“

Чувството за благодарност се появява бързо в компанията на голотата.

„Защо, за Бога, ѝ липсва самочувствие?“

Мъжете имат своята неувереност, но при вида на тази красива голота пред себе си, не разбират защо тя се опитва да прикрие гърди с ръка и мести нервно краката си. В този момент те са готови на всичко, за да накарат жената срещу тях да се чувства комфортно.

Мълчание...

Когато господата са облечени, стресът взима превес в живота им покрай ежедневните задачи и отговорности. Но нищо не освобождава съзнанието така, както сексът. Падането на дрехите е моментът, в който вниманието им е обсебено само от едно – поканата за блаженство.

TrafficNews.bg