Според британската секс експертка Трейси Кокс всеки мъж трябва да владее 6 неща, за да бъде наистина добър любовник.

Не е нужно мъжът да владее всички пози от Кама Сутра, а по-скоро някои по-лесни трикове.

Ето ги и тях:

1. Той знае ерогенните зони на половинката си и нейните предпочитания в леглото

Ясно е, че добрият любовник не е егоист в леглото. Брилянтният сексуален партньор се съобразява с желанията на половинката си. Ако вашият любовник е добър, той никога няма да ви кара да правите неща, които не харесвате. Това е толкова просто. Умелият любовник също така опознава добре партньорката си и нейните ерогенни зони.

2. Той се е осведомил добре за женската физиология

Мъжете, които са добри любовници, са се постарали да натрупат доста обща секс информация. Те са наясно, че повечето жени се нуждаят от клиторна стимулация, знаят как се прави орален секс. Научили са как да докосват с пръсти интимните части на жената. Изобщо поинтересували са се за всички основи на секс стимулацията – с пръсти, език, с помощта на секс играчки и т. н. и са се опитали да овладеят основните техники в леглото.

3. Той има опит

За съжаление най-сигурният знак, че един мъж е добър любовник, е неговият по-богат опит в секса. Няма значение колко сексуални партньорки е имал той като бройка, а по-скоро колко сексуални акта са зад гърба му. С други думи, колкото повече, толкова повече. Любовникът с по-богата и дълга практика е по-перфектен.

4. Той е отворен към опитването на нови неща

Рутинният, еднообразен секс е вълнуващ за много малък брой хора. Той прилича на фитнес сесия, само че без дрехи. Основната причина, поради която много двойки не опитват нови неща в спалнята е, че единият партньор се притеснява, че новостите няма да се харесат на другия или че те ще изглеждат нервни или смешни в „новото амплоа“. Добрият любовник реагира на новостите в спалнята с желание за забавление и с думите „Защо не?“.

5. Той може да говори за секс без срам

Добрият любовник умее да бъде специфичен, когато направлява половинката си в леглото и когато говори за секс. Той е наясно, че представите на хората за „бързо“, „бавно“ и „по-леко“ са различни. Освен това той държи на обратната връзка след секс.

6. Той не е стеснителен

Добрият любовник обича тялото си, както и това на своята партньорка. Той има самочувствие когато е без дрехи, което е секси. Дори да не е с перфектна физика, той няма да прикрива части от своето тяло под завивките, което изглежда смешно.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg