Вън може да е 37 градуса, но когато човек се прибере изморен вкъщи и цял ден е бил на банички и зарзават, няма нищо по-хубаво от това да му сготвят (или той да си приготви сам) един... телешки кебап. Особено ако използвате качествените продукти на „РАДИКОМ” - уютът и хубавото настроение са ви в кърпа вързани.

Вижте нашето предложение:

Продукти: 1 и 1/2 чаени чаши кисело мляко, 1 кг телешко месо без тлъстини и кости, 4-5 домата, 3-4 глави лук, 3-4 люти чушлета, 1 чаена чаша олио, 3 яйца, 1 супена лъжица брашно, 1 супена лъжица оцет, 1 връзка магданоз, 1 чаена лъжица червен пипер, 1 чаена лъжица черен пипер на "Радиком". 

Начин на приготвяне: Месото се нарязва на хапки. Доматите и лукът се нарязват на филийки. Всичко се слага в тенджера с дебело дъно. Прибавя се червеният и черният пипер, лютите чушки, мазнината и сол на вкус. Долива се 1/2 чаена чаша топла вода и се оставя да се задушава с плътно затворен капак около 2-3 часа на слаб огън.

Яйцата се разбиват и към тях се прибавя киселото мляко и брашното. Добавя се нарязаният на ситно магданоз и оцета. С тази смес се залива месото и се оставя да ври на слаб огън още 8-10 минути.

Да ви е сладко!

*Рекламна публикация

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg