Тези три зодиакални знаци не са мъже за цял живот. Добре, разбира се, има и изключения.

Рак

Раците могат да се разделят на две групи - тези, които обичат своя дом, но са напрегнати и доста критични, и тези, които са пасивни, мързеливи и незаинтересовани. Такива най-често са с жената заради полза, наследство или поради позицията й, т.е. по някаква причина, която по лесния начин ще им позволи придобиване на богатство и позиция.

Въпреки че обича жената и децата си, никога от нищо няма да бъде доволен до край и винаги ще намери нещо, което в него ще предизвика критика или съжаление. Въпреки това, по правило са верни - разбира се, само ако всички техни желания в дома са спазени.

Скорпион

Единственият начин, по който ще създадете семейна хармония с този знак е сляпо да го следвате във всичките му начинания. Скорпионите не се подават на доминиращи жени, те са старомодни и искат да покажат "кой е мъжът в къщата". Въпреки това, те обожават жена си и децата си и са успешни в работата, което позволява успешно да се грижат за семейството си.

В дълбините на душата си са наистина благородни, въпреки че никога няма да се научат да го изразяват. Ако можете да задоволите всичките му огромни желания, в леглото и извън него, може да имате успешен брак.

Стрелец

Този тип мъж изисква мъдра и тактична жена, защото той ще забележи нейните грешки, несъвършенства и недостатъци. Неговият интерес към света е огромен - иска да помогне и да участва във всичко, което понякога е трудно да го държи вързан за брака и дома.

С този мъж не е трудно да се живее, но поради липсата на чувства, голямото желание за всичко, което е ограничено или строго установено с правила, съпругата му ще бъде принудена да разшири хоризонтите си, за да бъде в крак с него.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg