Размерът има значение, когато му е голям. Ето няколко съвета, които ще ти помогнат да не изпитваш болка, когато той е огромен.

1.Винаги използвай лубрикант

Да добавиш допълнително овлажняване е нещо, което ще ти помогне да се чувстваш по-удобно. И ако ти е неудобно да го държиш до леглото си, отиди преди секса до банята и си сложи малко дълбоко във вагината си. Топлината и твоята естествена влага ще го разпръснат по важните точки.

2.Забави проникването, докато не станеш готова

Загрейте се с ръчна мастурбация или орална, за да е подготвена вагината ти максимално.

3.Не започвай нищо, преди наистина да си възбудена

Обясни на партньора си, че имаш нужда от подготовка, за да се овлажни вагината ти. Ако той продължава да избързва и действа директно, по-добре си намери друг.

4.Разтвори широко краката си

Както сексът с малък пенис изисква да си с прибрани крака, така тук трябва да направиш обратното. Избери позиция, която да ти позволява да разтваряш краката си.

5.Прави го бавно

Вместо проникването да става с едно рязко движение, помоли го да го вкарва малко по малко. Ти ще му казваш кога може да влезе по-дълбоко. Чувственият любовник ще остави да определяш ритъма. Ако му имаш доверие, ще се отпуснеш, както и вагиналните ти мускули.

6.Експериментирай

Опивайте проникване от различни ъгли, за да видите как е най-удобно.

7.Използвай мускулите си

Напъвай мускулите си, докато прониква. Все едно се опиваш да избуташ нещо от вагината си.

8.Без паника

Мисли логично. Вагиналните ти мускули са достатъчно еластични, за да поемат дори най-големия пенис – все пак, от същото място ще родиш..!

Още новини ТУК

TrafficNews.bg