Мечтали ли сте си за класически „Мустанг” 100 % разработка за Америка? Или пък за „Корвет”, ‘Камаро” или други легендарен автомобил отвъд Океана? Е, вече има компания, която търси, намира и доставя до вратата ви желания автомобил. 

Фирмата „Евромикс“ предлага уникални  за българския пазар модели като Chevrolet Corvette Stingray, Cadillac Escalade, Ford Mustang и други. Предлагат се също последните модели на  Audi, BMW, Mercedes,  които обаче също са внесени от САЩ. Предлаганите стоки и услуги не спират до тук. Компанията внася още мотори, яхти, АТВ-та, джетове и всички видове по-обемисти стоки от САЩ.

„Евромикс” е една от малкото фирми в България, която има своя транспортна спедиция и мрежа от дилъри в САЩ. Те могат да намерят различни автомобили от Страната на неограничените възможности по параметри зададени от клиента. Край Пловдив вече има обновена база, на която можете да се запознаете с моделите, както и с всички услуги, които се предлагат от тях.  Управителят на компанията разкрива повече за дейността й пред наш репортер.

-          Г-н Станков, отскоро вашата компания обнови базата си в Пловдив. Вашето представителство обаче се отличава спрямо останалите дилъри на автомобили. Кое е различното при вас?

-         Това, с което се гордеем, а и се различаваме от останалите търговци е, че предлагаме луксозни автомобили с  висок клас оборудване с изключително бърза доставка.  За някои от желаните модели в България се чака по 7-8 месеца, а ние ги доставяме до 2 месеца. Цените ни също са без конкуренция, а услугата ни е изцяло завършена и комплексна.

-          Какво имате предвид?  

-         Имам предвид, че клиентът ни излиза от дома си чак когато трябва да вземе колата си. Всичко, което трябва да направи е да посрещне нашия служител до входната си врата, за да види колата си и да вземе ключовете за нея. Транспорт, внос, митници,технически тестове, регистрации и всичко останало е наша грижа.  Не знам друга компания да предлага подобна услуга у нас. Спестяваме много време и главоболия на нашите клиенти.

-          Какви са предимствата на колите, които внасяте от Щатите? Освен американските модели, предлагате и Мерцедес, БМВ, Ауди и други европейски марки?

-      Като цяло предимствата на европейските ни коли са цените, на които ги предлагаме. При някои модели са забелязват и по-масивните части по колите, когато са правени за американския пазар. За тях почти няма разлика в частите и няма проблем да се поддържат и в България.

 

-        Много хора ги спира да си купят американски автомобили заради проблеми с частите. Вие как сте решили този проблем?

-          Поддържаме внос на части всяка седмица.  За всеки по-малък детайл по колата се чака седмица, а за по-голяма част, а дори и цял двигател до месец и половина. Така че няма проблем от гледна точка на поддържането на резервни части.

-           Как функционира компанията Ви и какво поръчват най-вече клиентите Ви?

-         Преди всичко работим по поръчка. 90 % от нашите клиенти предпочитат тази услуга.  Задават ни критерии – модел на колата, година на производство, цвят, екстри и други. Нашите служители започват да търсят и след това предлагат поне 5 варианта на клиентите ни. Услугите ни не спират до тук превозваме и стоки от всякакво естество, отново до вратата на клиента. Имаме офиси в Маями и Лос Анджелис, където работят 12 агенти, които се отнасят изключително лично към поръчките на всеки един наш клиент.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg