На официална церемония на годишните награди „Компания на годината’15” фирма “РЕФАН БЪЛГАРИЯ” бе отличена В КАТЕГОРИЯ „ГЛОБАЛЕН БИЗНЕС” за „СТАБИЛНИ ПОЗИЦИИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ И ПОЗИТИВЕН ОБЩЕСТВЕН ИМИДЖ”.

Целта на наградите е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и да се поощри предприемачеството сред българската общественост.

И във второто издание на наградите на Business Lady Club „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ бе отличена, този път с приз „Перфектно пазарно позициониране и позитивен обществен имидж“.

Козметичната марка е сред любимите и най-разпознаваеми от българския потребител, превърнала се във визитна картичка на България пред света като производител на парфюмерия и козметика, съчетаваща по уникален начин световните тенденции в бранша с българските традиции.

Наградата е заслужена, защото за 25 години на пазара „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ е дала шанс на стотици предприемчиви хора в България и по света да развиват успешен семеен бизнес в 28 държави на 5 континента. Днес фирмата се гордее с над 400 бутика, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес,които предлага, което й носи награда за най-добър български франчайзинг в Европа.

Сред престижнте отличия на REFAN са трите награди на Forbes – „Развитие на семейния бизнес“, „Проспериращ и устойчив бизнес“ и “Специална Награда за качество”. Призът за „Цялостна социална отговорност и благотворителна дейност – Златно сърце“ и за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти”.Фирмата предлага разпознаваеми продукти на световно качество, като наложи успешен франчайзинг модел, за което бе удостоена в Париж с най-престижната Международна европейска награда за качество, която се присъжда от Клуба на лидерите в световната търговия.

Всички победители на икономическия форум получиха подаръци на REFAN, а за доброто настроение се погрижи победителката от “Х фактор”, певицата Християна Лоизу.

Още новини ТУК

TNS.bg