Огромни дупки по ключови булеварди на Пловдив създават сериозни предпоставки за инциденти и катастрофи. След  стопяването на снеговете вече ясно се виждат щетите, които зимното време е  нанесло на пътищата в Пловдив. Шофьорите, на които се налага да пътуват из града, не само виждат множеството дупки по улиците, но и ги усещат ежедневно.

Дупките са зейнали на много от главните булеварди в Пловдив след обилните снеговалежи през зимните месеци. Шофьорите в града се възмущават от поддръжката на пътната настилка и лунния пейзаж по улиците.

Един от най-проблемните булеварди в града е „Руски”. След всеки сняг по него се образуват огромни дупки, като неведнъж от администрацията са заявявали, че единствено цялостна реконструкция ще реши проблема.

Десетки дупки са зейнали и на Коматевско шосе, където положението е критично. Върху някои от кратерите дори има поставени гуми, които служат за сигнализация на шофьорите. В изключително лопо състояние е и Рогошко шосе.

Така и не се намери служител на Общината, който да коментира предстоящите ремонти. Това, което в момента е ясно, че основен приоритет тази година ще е завършването на „Васил Априлов”, както и четирите обекта, финансирани с 30-милионния заем: „Руски”, „6 септември”, „Коматевско шосе” и булевард „Северен”.

В следващото ВИДЕО се опитваме да покажем топ 10 на най-големите дупки в Пловдив. Кои са вашите фаворити за класацията ни - изпращайте снимки и видеа на имейл: redaktor@trafficnews.bg

 

Още новини ТУК

TNS.bg