Бизнесменът Владо Кисьов ще отпразнува два пъти 50-годишния си юбилей.  Въпреки че днес Кисьов навършва половин век, той  не пропусна задълженията си като общински съветник и от началото до края бе на сесията на местния парламент. 

„Не знам да ли 50 години са много или малко, но си пожелавам, както на мен, така и на всички българи много здраве, късмет и любов”, заяви от трибуната рожденикът.  Макар денят да е специален, почетният консул на Екваториална Гвинея ще го изкара като всеки друг делови ден – ангажименти с управлението на града и бизнес срещи.

Един от най-големите спонсори на Ботев ще изкара празника си в много семеен кръг, заедно със съпругата си, дъщеря си и внучето си. Голямото тържество за юбилея на бизнесмена ще бъде в неделя в новотел Пловдив, на което ще присъстват всички близки, приятели и бизнеспартньори на Владо Кисьов, които са оставили следа през последния половин век.

Екипът на TNS.bg честити юбилея на Владимир Кисьов, като му желае много здраве, щастие, както и да бъде в същата форма и през следващите 50 години.

А какво разказа почетния консул на Екваториална Гвинея за Африка може да гледате в предаването Селфи по TNS.bg

TNS.bg