Кристиан Костов и Вирджиния рекърдс направиха премиера на видеото на "Beautiful Mess", песента, с която ще представи България на Евровизия в Киев тази година.

Режисьор на клипа е Люси Иларионов, а оператор - Андрей Андреев. И с двамата изпълнителят се среща на снимачната площадка за втори път след проекта "Вдигам Level".

В центъра на концепцията за видеото е любовта като оцеляване, като поемане на въздух и като сила. Заради нея несигурността и хаосът, в които живеем, стават красиви. В нея е скрита и надеждата за бъдещето. На сцената в Киев "красивата бъркотия" ще се трансформира в хармония чрез мултимедия, звук и светлина.

Снимките на "Beautiful Mess" продължават над 20 часа, а освен изпълнителя, в него участват 35 момичета и момчета, един от най-красивите фриезийски коне в България и автентичен кукер – силен български символ на битката между доброто и злото.

Ден след премиерата на видеото Крис и екипът му заминават на турне в няколко държави, за да представят песента на специални промо концерти заедно с други участници в тазгодишното издание на конкурса. Първата спирка е в Лондон на 2 април, следвана от Тел Авив на 4 април. Кристиан ще посети Лондон отново на 7 април, за да се включи като специален гост в големия концерт на "Фондацията" и "Щурците" в зала Clapham Grand пред 2000 души от българската общност в британската столица. Следващите градове от промо обиколката са Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април).

България ще участва във втория полуфинал на Евровизия на 11 май.