Добрите новини идват винаги с началото на пролетта. Хубавото време в Пловдив в края на март ще донесат създателкитe на сайта „Майко мила!“ – Красимира Хаджииванова и Елисавета Белобрадова. Те ще представят новата си книга "Да оцелееш като родител" под тепетата.

В изморителното, но щуро приключение, наречено родителство, двете дами ще въведат пловдивската публика от 18:00 ч. на 31 март в книжарница "Сиела" в мол Пловдив. Две майки, 41 ужасно смешни, вълнуващи и поучителни истории, от които майки и татковци от цяла България ще разберат, че не е толкова страшно.

„Да оцелееш като родител“ от създателките на сайта „Майко Мила!“ е книгата, с която ще ще ви олекне или просто ще се заливате от смях. Дори в най-трудните моменти. Или най-вече тогава. Защото тези две „малко хахави, но добронамерени жени”, както самите те се описват, правят това, от което бъдещите майки имат най-много нужда – споделят личен опит. За ревящото бебе и други демони, за раждането като одисея, страшно ли е кърменето, няколко неща за секса, за мъките на готвенето, за играта на вируси – с тази книга мисия „родителство” става възможна.

Елисавета Белобрадова е от София. Завършила е право в СУ. Години наред е била предприемач. В момента работи като копирайтър. Обича да пише - има публикувани материали в редица сайтове и списания. Майка на три деца и партньор на Красимира във великото начинание „Майко Мила”.

Красимира Хаджииванова е от София, завършила е организационна психология в СУ. От 16 години работи в сферата на онлайн медиите, била е редактор в информационни сайтове. Блогър е от 2006 година, нейни текстове са публикувани в различни всекидневници, сайтове и списания. Майка на едно дете и два котарака, и партньор на Елисавета в „Майко Мила”.